maanantai 26. syyskuuta 2011

Euroneekerit

Mikähän helvetti siinä on, että joidenkin ihmisten pitää saada pukeutua ja käyttäytyä kuin neekerit? Useinkin ostareiden edustoilla istuu lauma jälkeenjääneitä paskaperseitä, jotka räkivät jatkuvasti maahan, meluavan kovaan ääneen ja huutelevat hävyttömyyksiä ohikulkijoille. Jotenkin aika epäsivistynyttä ja samalla helvetin noloa käytöstä.

Jo pelkästään heidän pukeutumistyylinsä on ihan helvetin hölmön näköistä, näyttää aivan siltä kuin lauma apinoita olisi menossa viettämään vappua. En oikein ymmärrä minkä vuoksi joku haluaa pitää polvissa roikkuvia housuja? Luulisi liikkumisen olevan todella vaikeaa ja ylipäätään tällaisten housujen käyttämisen olevan epämukavaa. Samalla näyttää siltä, kuin kyseinen henkilö olisi paskantanut housuihinsa.  Myös oleellinen osa euroneekerin varustusta on yli-iso t-paita, jonka helma roikkuu polvissa ja muiden onneksi peittää roskaruoan turvottaman läskiperseen. Yhtenä vakiovarustuksena on myös aivan saatanan iso lippalakki, jonka lippa sojottaa aina jonnekkin muualle, kuin eteenpäin.  Tämän vuoksi lippalakki onkin mielestäni vain julma tapa merkitä idiootit. Viimeinen vaatekappale euroneekerin vaatetuslistalla on skeittikengät. Siis ei helvetti, kuinka typerän näköistä käyttää jotain saatanan skeittikenkiä. Asian ymmärtäisi, mikäli tällaiset kengät olisi ala-asteelaisella, joka on rakastunut uuteen skeittilautaansa, mutta että aikuisella ihmisellä.. Ei jumalauta! Lisäksi kaikki edellämainitut vaateet pitää olla aina jotain detroidneekeri-kamaa, joka maksaa aivan helvetisti. Tuskin nämä paskapäät edes itse vaatteitaan maksavat, sillä mikäli he näin tekisivät, ymmärtäisivät aika nopeasti asian järjettömyyden. Tai mikäli eivät ymmärtäisi, olisivat he vain aivan vitun tyhmiä. Mikäs siinä, antaa näiden vatipäiden loisia yksinhuoltajaäitiensä rahoilla.

Yleinen osa euroneekerin perusperiaatteita on aina sotkea julkisia rakennuksia, esimerkiksi kirjoitella tussilla tai spraylla jotain saatanan tyhmää jonkun talon seinään. Mitä helvetin iloa tällainen toiminta oikein aiheuttaa tekijälleen? Pääasiassa tällainen saa vain tekijänsä vaikuttamaan aivan jälkeenjääneeltä paskakasalta. Myös ilkivalta on todella typerää touhua. Miksi niin saakelin usein pitää rikkoa bussipysäkin lasi? En tiedä näistä älykääpiöistä, mutta mielestäni on mukavampi odotella bussia, kun sade ei pääse jokaisesta sivusta sisälle silloin kun tuulee. Tämän takiahan pysäkeissä on ne lasiset seinät.

Myös laumassa liikkuminen ja riidan haastaminen on osa euroneekerin elämää. Yleensä tätä tapahtuu erityisesti silloin, kuin tällainen apina on juonut itsensä vahvaan humalaan 4 kaljan voimin. Aina kun tällainen munapää on päissään, haluaa hän tapella. Seuraavana päivänä tällainen kusiaivo sitten selittääkin metrossa kovaan ääneen puhelimenpäässä olevalla pissaliisahuoralle, kuinka hän oli taas hakannut jonkun viikonloppuna. Todellisuudessa, kuten aina, tilanne olikin niin, että 10 euroneekeriä olivat menneet yhden fruittarin kimppuun, ihan vitun noloa touhua.Ylipäätään riidanhaastaminen ja tappeleminen on todella noloa käytöstä, mutta kun se tehdään vielä ryhmässä.. Ei helvetti..

Mielestäni tällaiset ihmiset voisivat joko aikuistua tai ampua itseään suuhun. Aivan turhaa yrittää noin kovasti esittää sitä, kuinka kova jätkä on, sillä mitä helvetin hyötyä siitä oikein on? Asia taitaakin perusjärjellä ajatellen olla niin, että tällaiset ihmiset ovatkin oikeasti aika epävarmoja ja samalla aivan helvetin säälittäviä pelkureita. Tämä myös selittää sen, miksi pitää aina tehdä typeryyksiä isolla porukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti