tiistai 20. syyskuuta 2011

Käytävien tukkijat

Ehkä yksi eniten vituttavista arkipäivän vastoinkäymisestä ovat ihmiset, jotka eivät ymmärrä olevansa tiellä. Esimerkiksi kun käyt kaupassa ja olisi ehkä kiirekkin jonnekkin, niin juuri silloin huomaat yhden hitaasti laahustavan lihapullan olevan edessäsi. Kapealla kaupankäytävällä ei ole minkäännäköistä toivoa päästä ohittamaan tällaista lihavaa porsasta, joten eipä siinä voi kuin kiertää muualta tai odottaa.

Vastaavasti pissikset harrastavat samaa, mutta koska he eivät ole lihavia, niin he paikkaavat tätä kävelemällä vierekkäin. Voisiko ajatella, että kävelisi peräkkäin tms, ettei tukkisi koko käytävää, senkin harakkaparvi? Yleensä etenkin kauppakeskuksissa tällaiset ihmiset saattavat yhtäkkiä pysähtyä kuin seinään, jolloin mahdollisesti astut tämän paskaperseen kengälle ja hän leimaa sinut mulkuksi kovaan ääneen kiekuen. Kaikki tämä sen takia, että tällä kana-aivoisella idiootilla on todella hidas ajatuksenkulku. Hän esimerkiksi keksii kesken matkan, että unohtui käydä jossakin, jonka sijainti on päinvastaisessa suunnassa. Tämän takia tämä paskapää sitten päättää pysähtyä äkkiseltään paikalleen, ei saatana. Tällaisille nerokkaille apinoille ei saisi ikinä antaa ajokorttia, sillä ruumita tulee aivan helvetisti tuollaisella touhulla moottoriliikenteessä.

Sitten on vielä ihmiset, jotka tuijottavat minne sattuvat samalla kun kävelevät. Seurauksena tällaiset vatipäät sitten kävelevät päin ja saattavat vielä ruveta aukomaan päätään, vaikka vika on juuri siinä aukinaisessa päässä, joka on kyllästetty kusella. Mikäli ihmisellä on niin saatanan paha adhd, ettei pää ja silmät pysy paikoillaan, on mielestäni parempi vaihtoehto jäädä kotiin ja runkata tynkänsä verille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti