keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Subway

Onko jumalauta olemassa hitaampaa tapaa ostaa patonkia kuin subway? No ei varmasti ole! Aluksi homma toimii, kuten muissakin normaaleissa pikaruokaloissa, eli valitset listalta vaikkapa kanapatongin. Seuraavaksi myyjä kysyy, että kokonainen vaiko puolikas. Aivan kuin joltakulta lähtisi nälkä jostain 15cm pitkästä patongista, aivan saatanan tyhmä kysymys. Tämän jälkeen alkaakin aivan helvetillinen kuumotus, ei saatana.

Ensiksi kysellään, että mitä patonkia laitetaan ja vaihtoehtoja on vauvan paskalla kuorrutetusta aina vaaleaan asti. Miksei voisi olla vain yksi patonkivaihtoehto, vaikkapa täysjyvä. Eihän edes hinttarit syö vehnästä tehtyä, se on aivan paskaa. Sitten kun olet selvinnyt tästä vaiheesta, niin kysytään, että laitetaanko patonkiin juustoa ja saako sen paistaa. Ei kai kukaan jumalauta valitse kylmää, mikäli vaihtoehtona on lämmin. Jälleen aivan helvetin tyhmä kysymys.

Sitten päästäänkin kasviksiin, joita on aivan helvetin monta erilaista ja aivan helvetin monessa ruukussa. Yritä siitä sitten miettiä, että mitä et halua löytää leipäsi välistä.  Sanomattakin on selvää, että tässä menee jokaisen asiakkaan kohdalla aina ihan vitun kauan ja jono seisoo. Paitsi, ettei siellä takana yleensä ole jonoa, koska kaikkihan tietävät, että subway on aivan paska paikka. Järkevämpää olisi vain sulloa kaikkea sinne sisälle, josta asiakas voi sitten poimia pois ja heittää seinään ne, mitä ei haluakkaan syödä.

Viimeisenä sitten kysellään kastiketta, joka on myös aivan saatanan turha kysyä erikseen, sillä jokaisella patonkivaihtoehdolla voisi suosiolla olla oma vakiokastike, esimerkiksi kanapatongilla barbecue. Harvemmin sitä kuitenkaan vaikkapa hampurilaisravintolassa valitaan, että mitä majoneesia sinne burgerin väliin laitetaan. Jälleen miinusta helvetin älyttömästä keksinnöstä subwaylle.

Viimeistään tässävaiheessa luulisi homman olevan valmis ja että saisit jo sen helvetin patongin käsiisi, mutta ei. Viimeiseksi pitää vielä kysellä, että laitetaanko etikkaa siihen patonkiin. Anna nyt vaan se vitun patonki tänne, mulla on kiire!

Eipä voi muuta sanoa, kuin että subwayssa asiointi on aivan helvetin hidasta. Ihmisen ei mielestäni pitäisi joutua maksamaan tällaisen odottelun ja opastamisen jälkeen patongistaan yhtään mitään, etenkään helvetin suolaista kahdeksan euron hintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti