perjantai 16. syyskuuta 2011

Ystävämme somali

Tälläkertaa kerron mielipiteitäni koko suomenhistorian pahimmasta vitsauksesta. Kyseessähän on tietenkin jo suomen kansalliseläimeksikin julistettu somali.

Tuo julma, koraanin voimalla kasvatettu, lasten polkupyöriä varasteleva laumaeläin on ollut jo useita vuosikymmeniä erittäin vihatussa asemassa, eikä syyttä. Tämän kaupunkieläimen ominaishaju on niin helvetin kuvottava, että sellaisen muuttaessa samaan rappuun, laskevat muiden asuntojen arvot 10 000 euroa alaspäin. Somali tunnetaan parasiittina, vertauskuvaksi voidaan ottaa esimerkiksi punkki, sillä kunnon somalihan ei töitä tee, vaan elää yhteiskunnan varoilla. Somalit ovat helvetin äänekkäitä ja heidän molottava puhetapa on ehdottomasti maailman vituttavimman kuuloista paskaa. Ennen somaleiden molotusta ei tarvinnut kuunnella jatkuvasti, mutta nykyään pitää ja kiitos siitä kuuluu somalihandsfreelle. Nykyaikainen somalihan käyttää aina simpukkapuhelinta, jonka avattuna saa tuettua rätin alle. Tämä mahdollistaa sen, ettei somali tarvitse käsiään molottaessaan puhelimeensa.

Yksi ärsyttävimmistä somalin käytösmalleista on syyttää aina kaikkia rasisteiksi. Mikäli somali jää kiinni myymälävarkauksesta, on kiinniottaja rasisti. Jos lakupaketissa on neekerin päänkuva, on tuote rasistinen. Mikäli haluaisit työntää somalin kalliolta alas, olet rasisti. Aina sama syyte kuuluu kaikkialla, mutta miksei somalia voisi sanoa rasistiksi? Onhan se heidänkin käytöksensä samalla tavalla rasistista kuin meidänkin. Ehkä näiden paskaperseiden kannattaisi lopettaa valittaminen ja antaa arvoa sille, että heidät on tänne ylipäänsä päästetty. Tätä kiitollisuutta voisi osoittaa esimerkiksi käymällä töissä ja elämällä kuten normaalit ihmiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti