torstai 15. syyskuuta 2011

Puliukkolarppaajat

Olen tässä useampana aamuna huomannut, että samat naamat kokoontuvat tiettyyn paikkaan ja aloittavat lotraamisen jo todella aikaisin aamulla. Esimerkiksi silloin, kun menen kello yhdeksäksi kouluun, on koulumatkan varrella aina samat alkoholisoituneet variksenpelättimet ympäripäissään heilumassa. Näistä henkilöistä nuorimmat ovat kutakuinkin saman ikäisiä kuin minä. Ihmetyttää, että miten aikaisin nämä paskaperseet ovat aloittaneet kiskomaan sitä viinaa ja miten helvetissä näillä ihmisillä riittää resurssit jatkaa moista toimintaa? Tästä käy ilmeisesti kiittäminen mahtavaa sosiaalitoimistoa. Et saa sieltä muuta kuin vittuilua, mikäli yrität tehdä jotakin elääksesi. Jos sen sijaan annat periksi ja toteat, että paskat koulusta ja duunista, niin silloin saat sieltä rahaa suorastaan pyytämättäkkin. Helpoin tie menestyä suomessa on ruveta nimenomaan alkoholistiksi tai narkomaaniksi, sillä eihän sellainen tyhjäntoimittaja kuitenkaan saa ikinä töitä ja näinollen häneltä ei vaadita mitään. Toinen helppo tie onneen on hankkiutua vankilaan, jossa saadaan ilmaiseksi täyshoito, päivärahaa, vaatteet jne.

Tosiaan, nämä samat naamat siellä aina heiluvat ja kiskovat viinaa, olutta jne. Kutsun näitä henkilöitä puliukkolarppaajiksi, sillä kunnon puliukoilla ei ole rahaa ostaa oikeaa viinaa tai olutta. Oikea puliukko juo lasolia, syö kerran päivässä purkin tonnikalaa ja nukkuu joko lehtienkeräyslaatikossa, hiekoituslaatikossa tai jonkun kerrostalon rappukäytävässä. Oikealla puliukolla ei siis ole minkäänlaista omaisuutta, asuntoa tai tuloja. Sen sijaan oikea puliukko ottaa elämäntyylistään vastuun ja rahoittaa touhunsa keräämällä pulloja. Puliukkolarppaajalla sen sijaan on kaikki edellä mainitut ja hänellä on myös varaa asioida alkossa ostamassa kunnon alkoholia lasinpesunesteen sijaan.

Ärsyttää aivan helvetisti kaikki tällaiset tyhjäntoimittajat, saisivat luvan kuolla pois. Onneksi talventullen taas jokunen näistä arjen sankareista jäätyy kuoliaaksi hankeen. Toivottavasti nämä henkilöt heitetään jätesäkissä ämmässuolle, sillä olisi aivan helvetin kohtuutonta, mikäli sosiaalitoimisto tms rahoittaisi hautajaiset, arkun ja paikan hautausmaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti