maanantai 26. syyskuuta 2011

Vapaakasvatus

Lähes päivittäin kaupungilla näkee vapaakasvatuksen tuloksia kaikissa ikäryhmissä. Tuntuu olevan liian vaikeaa yrittää pitää edes jonkinlaista kuria paska-aivo kakaroille, sillä nämä saavat heilua kuin hullut mulkut tuulessa. Suoraan sanottuna tällaiset ihmiset ovat kuin jotain helvetin somaleita, koska kasvatusmetodit ovat aivan yhtä syvältä perseestä. Useimmiten tällaiset epäonnistuneet yksilöt ovatkin yksinhuoltajien kersoja. Näille mahtavien yksinhuoltajien kersoille on useinkin ominaista se, että he ovat jollakin tavalla henkisesti vajaavaisia. Narsismi taitaa olla se yleisin vaihtoehto, sillä epämotivoitunut alkoholistiäiti ei osaa koskaan kritisoida tarvittaessa pikku apinan tekemisiä. Näinollen lapsi kasvatetaan niin, ettei siinä äidin pikku paskapallossa ole koskaan mitään vikaa ja lopputuloksena onkin erittäin itserakas kusipää, joka luulee maailman pyörivän hänen ympärillään. Aina pitäisi tällaisen paskapään tahdon mukaan toimia, voi jumalauta.

Vapaakasvatuksen omaavan pikkulapsen huomaa jo siitä, että se saa juoksennella vapaasti esimerkiksi kaupoissa. Ei ole mielestäni kovinkaan viisasta päästää polvenkorkuista heilumaan, sillä sellainen saattaa saada hyvinkin helposti vahingossa jonkun polvesta päähän. Eipä siinä, tyhmähän tällaisesta idiootista tulee kuitenkin joten eipä ne parit osumat siitä enää asiaa pahenna. Lähinnä tilanteessa ärsyttää se, että tällaisen lapsen jälkeenjäänyt huoltaja tulee rääkymään siitä, että olet teilannut tämän pikku vaahtosammuttimen sinne kaupan käytävälle erittäin väkivaltaisesti polvea käyttäen. Eihän tämä kusiaivo tietenkään ymmärrä, että vikahan on hänen omansa ja että kyseessä oli puhdas vahinko. Saatanaako se tulee omasta typeryydestään huutelemaan, menisi kotiin ja jatkaisi sitä viinan vetämistä sosiaalitoimiston varoilla.

Vähän myöhemmin kun lapsi sitten kasvaa aikuiseksi, tulee siitä aivan uskomaton kusiaivo. Tästä todisteena valtaosa helsinkiläisistä, joille esimerkiksi jonottaminen julkisiin on liian vaikeaa. No, paskaako niillä käytöstavoilla tekeekään kun uskoo olevansa kaikkia muita parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti