lauantai 17. syyskuuta 2011

Linnanmäki

On erittäin hienoa, että näin paskaan kaupunkiin on myös perustettu yksi suomen paskimmista huvipuistoista. Ihme kyllä, helsinkiläiset ovat niin saatanan tyhmiä, että puiston kävijämäärä on taivaissa. Ilmeisesti joka vuosi linnanmäki hankkii itselleen jonkun uuden laitteen, joka on yleensä aivan perseestä. Tästä seuraa se, että rannekkeen hinta nousee 5 euroa/vuosi. Kohtuu kovahintaista, mikäli vertaa muihin suomen huvipuistoihin ja niiden laitevalikoimaan. On myös perin hienoa, ettei nykyään tarvitse maksaa erikseen sisäänpääsymaksua. Tämä mahdollistaa esimerkiksi sen, että puisto kuhisee taskuvarkaita, mustalaisia ym perseenreikiä.

Muistan oikein mainiosti erään kesän, kun kävin kyseisessä huvipuistossa. Rannekkeet kahdelle maksoivat 60 euroa ja ruoat noin 20 euroa. Nyt kun sitä tarkemmin miettii, niin kyllä sitä olisi mieluummin lähtenyt päiväristeilylle viroon ja pistänyt hupun heilumaan. Linnanmäki oli jälleen aivan helvetin täynnä, muistan kuinka pahimmillaan jonotettiin helvetillisessä paahteessa lähes puolituntia. Sitten, kun siihen laitteeseen vihdoin pääsi, huomasi sen olevan aivan helvetin huono. Kyseinen laite oli joku vuoristoratakopio, jonka kierros kesti alta minuutin. Aika sairasta paskaa jonottaa puolituntia johonkin minuutin hommeliin ja maksaa vielä siitä. Enemmän hupia saa, kun hyppää kerrostalon katolta, eikä maksa muuten mitään. Jälkimmäinen vaihtoehto on myös siitä parempi, ettei ole sitä mahdollisuutta, että rupeaisi jälkikäteen vituttamaan, kunhan vaan valitsee tarpeeksi korkean kerrostalon.

Linnanmäelle avattiin noin 10 vuotta sitte sealife, jossa pääsee katsomaan aneemisia kaloja. Yllätys, yllätys, tämäkin maksaa aivan vitusti. Eli etpä tietenkään pääse sinne samalla rannekkeella, vaan joudut maksamaan 10 euroa lisää, jos haluat siellä käydä. Jopa korkeasaari on hintalaatusuhteeltaan parempi paikka, joten olipa taas vitun hyvä investointi linnanmäeltä.

Muistan, kuinka pienenä tämä yli 120cm (aikuisten) ranneke maksoi noin 100 markkaa. Laitteita oli tosin pari vähemmän, mutta huvipuistossa oli kaikenkaikkiaan parempi meininki. Sisäänpääsy maksoi suunnilleen sen 20 markkaa, joten sisään ei tunkeutunut mustalaisia sun muita tyhjäntoimittajia. Yleisestiottaen mihinkään laitteeseen ei tarvinnut jonottaa, kuin korkeintaan yhden kierroksen verran. Elintarvikkeidenkin hinnat olivat tuolloin vielä jotenkin kohdallaan. Mitä helvettiä tapahtui? Taas joku ahne kusipää ollut näemmä päättämässä ja ihan helvetin huonoon suuntaan ollaan menty.

Ja tähän kun vielä huomioidaan se, kuinka paskamaisesti linnanmäki kohtelee työntekijöitään, jotka ovat muuten yleensä nuoria opiskelijoita, ei kiinnosta koko puistossa käynti enää ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti