keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Mahtavat teiniäidit

Tämän helvetin upean kaupunkimme katukuvassa näkyy aina sillointällöin vaunuja työntäviä teiniäitejä. Mikä saa teini-ikäisen ihmisen haluamaan lapsen? Ovatko nämä edellämainitut ihmiset vain niin helvetin tyhmiä, etteivät osaa käyttää ehkäisyä tai vaihtoehtoisesti pitää polviaan kiinni toisissaan?

Miltähän tällaisesta lapsesta sitten mahtaa tuntua? Äidillä ei ole minkäänlaista koulutusta, koska tuli raskaaksi ylä-asteen aikana. Mieskin lähti lätkimään jo kauan ennen kuin lapsen muisti rupesi edes toimimaan. Tajuaakohan nämä aivottomat kanat, joiden mielestä on "vaan niin siistiä" hankkia kersa tuon ikäisenä, että he samalla pilaavat oman elämänsä ohella myös lapsen elämän?

Hahmoitellaanpa tällaisen lapsen elinkaarta:

Alle 6 ikävuoteen asti lapsi ei varmasti osaa edes hävetä sitä, että asuu yksinhuoltajaäidinsä kanssa jossain helvetin kannelmäen yksiössä. Siellä kersalla ei tietenkään ole omaa huonettaan tai mitään muutakaan. Äiti on sentään ymmärtänyt hankkia lapselle metsästä kokoelman hienoja käpylehmiä, joilla on sitten kiva leikkiä yhteisellä hiekkalaatikolla, jossa jopa somaleilla on paremmat lelut. Sekä äiti, että lapsi nukkuvat samalla sängyllä ja kersa jää toisinaan äitinsä "raskauskilojen" alle nukkuessaan. Tämän takia lapsen naamakin rupeaa muotoutumaan ärsyttävän näköiseksi. Raskauskilot olivat muuten sen takia heittomerkeissä, että ne ovat mielestäni täyttä paskanjauhantaa. Kyseessähän on nimenomaan se, ettei jaksa tekosyyn varjolla harrastaa enää mitään liikuntaa vaan korvaa sen rasvaisella roskaruoalla. Tällä tekosyyllä suurin osa helsinkiläisistä synnyttäneistä ovat täysin muodottomia perunasäkkejä.

7 ikävuodesta eteenpäin lapsi alkaa hahmottamaan todellisuutta ja oppii häpeämään hampurilaisravintolan vessaa sivoavaa äitiään aivan helvetisti. Lapsi alkaa myös ihmettelemään, miksi aina lauantaisin herätessään äidin kainalossa nukkuu tuntematon, huomattavasti äitiä vanhempi mies. Eihän se lapsi tässävaiheessa vielä kuitenkaan ymmärrä, että hänen äitinsä on kannelmäen kuuluisin jakorasia.

Yläasteikäisenä lapsi alkaa jo kasvamaan sen verran, että huomaa äitinsä olevan täysi alkoholistilumppu, joka metsästää munaa paikallisesta ravintolasta joka viikonloppu. Lapsi saa myös kärsiä humaltuneen äidin aiheuttamasta henkisestä- sekä fyysisestä väkivallasta. Tähän kuuluu esimerkiksi se, kuinka äiti joka lauantai-ilta syyllistää lastaan siitä, että tämä on pilannut äitinsä elämän pelkällä läsnäolollaan.

Yläasteen jälkeen lapsi päättää antaa suosiolla periksi ja toteaa, että vituiksihan tämä elämä meni. Hän rupeaa myymään itseään rautatientorilla ja nettoaa muuten huomattavasti paremmin, kuin hänen onneton äitinsä. Hieman rikastuttuaan lapsi muuttaa pois kotoa jatkaen samalla omaa, mukavaa rakkauden ammattiaan. Tässä vaiheessa hänen äitinsä on jo siirtynyt suonensisäisiin huumeisiin ja kuolee pian niiden yliannostukseen. Hieman tämän jälkeen lapselle todetaan HIV, joka lyhentää hänen elinkaartaan merkittävästi. Huonosti suojattu seksi tuntuukin siis olevan tässävaiheessa sukuvika.

Loput tarinasta saa sitten itse kukin päätellä omassa helvetin sairaassa päässään.

Eli lopuksi yhteenveto, älkää hankkiko alaikäisenä lapsia tai älkää antako alaikäisen hankkia lapsia, sillä se on ihan helvetin tyhmää ja säälittävää touhua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti